Fluttering Feelings - Ch. 68

Final yazinca biraz daraldim noluyo ya dediğim oldu tabiki çunku daha bir kiss bile görmedik ANCAK... O SONDAKI AÇIKLAMA BANA HER ŞEYI UNUTTURDU Allah rahmete eylesin çok duygulandim sondaki açiklamayi görunce bir 5 dakka ekrana boş boş baktim sonra birden ağlamaya başladim hiç beklemiyordum böyle bir şeyi şok olmuştum ağlamaktan gözlerim şişmişti hatta ssamba'nin sosyal medyasini bile araştirdim " seni özledik" diyen o kadar okucusu var ki yine göz yaşlarimi tutamadim.... duşunsene kansersiniz yarin bir gün bu dunyadan ayrilacağini biliyorsun ama arkanda yarim biraktiğin bu güzel eser kaliyor... hala bir çok şey yazmak istiyorum ama kelimelere dökemiyorum.

Hicbir sey kesin degilken nasıl final bolumu olabilir diyodum taki sondaki acıklamayı gorene kadar paramparcayım su an huzur icinde uyu ssamba..

Seriyi cok sevmistim sonu golorunce kalbim paramparca oldu bir yandan serinin devamini merak ettim diger yanda gozlerim dolmaya basladi...

Huzur icinde uyu swamba...

Finali görünce bir duraksadım ama sondaki yazı içime oturdu bu dünyada güzel bir eser bırakıp gitmiş huzur içinde yatsın

Users who are viewing this thread

Back