Love Is an Illusion - Ch. 93

Az daha spoiler yiyodum ya la ghkf7itdyteuyrdhjtd chapter 93ü niye cevirdiniz ki direk çevrilmiş maks 54e kadar var diye hatırlıyorum

Merhaba! Baktığım bir sitede 90'a kadar bölümler çevrilmişti o yüzden 93. bölümü çevirdim. Ama ne yazık ki bölümler daha sonra kaldırılmış. Bölümleri 55'ten itibaren çevirmeye başlayacağım. Daha sonra 2-55 arası bölümleri de MangaDex'te bulabilirsiniz.

Ahh be butun bolumler var zannettim yikildim neyse devaminda ne olcak asiri merak ediyorum simdi bizimki omegalardan mi hoslaniyor yani anlamadim neyse ceviri icin tesekkurler devami umarin gelir

Daha iki bölüm çevirmişsiniz ardından 93'e atlamışsınız, yaptığınız şeyin mantığa sığar bir yanı yok eğer işinizi düzgün yapmak istiyorsanız çeviriye sondan değil ilk bölümden başlamanız daha doğru olurdu. Ama daha yolun başındayken seriyi bırakın bence, çevirisi halihazırda bulunan bölümlerle uğraşarak kendinizi yormayın.

Seriyi çeviren asıl grup biziz uzun zamandır da emek veriyoruz, bu şekilde ziyan edilmesini istemiyoruz. linkimizi buraya bırakıyoruz -> https://fansuballied.blogspot.com/p/love-is-illusion.html

İyi günler.

Anlamadığım tek birşey var allied fansub bayadır bu mangayla ilgileniyordu önceki sitesinde 90 kara kadar çevirdi yeni sitesinde de 55-56 da filan bunlar bu kadar emek verirken niye onların zaten çevirdiği bölümü sizde çevirmeye çalışıyorsunuz başka güzel olup da çevirisi olmayan birsürü seri var çevirisi yarıda bırakılmadı hala devam ediyor zaten çevirisi yapılan bir seri yerine yeni bir seriyle ilgilenseniz daha iyi olmaz mı ?

Users who are viewing this thread

Back