Solo Leveling - Vol. 1 Ch. 90

Köszönöm a fordítást! Nagyon megkedveltem ezt a mangát, tulajdonképpen ez az első mangám, nem szeretem őket, de ez egy kivétel. Ez teljesen az én stílusom, mint maga a manga, mint a szövegstílus ahogyan le van fordítva, és olyan mintha én magam lennék benne amikor ezt olvasom. Még soha nem éreztem ilyet egy könyvnél vagy bármi hasonlónál! (De azért ennek ellenére remélem hogy lesz belőle anime is :D) (már várom a további fordításokat is :D)
Ui.: 1 nap alatt az összes 90 részt kiolvastam, valaki még nem tud mondani ehhez hasonló mangákat vagy animéket esetleg?😅

Köszönöm a fordítás!
Szabvin
Ajánlom a Tower of Godot, az animét annyira nem, mert kusza nagyon. Viszont a manhawa nagyon is jó. 🙂

Közérdekű infó: A következő fejezetek megjelenéséről, (a projekt kezdete óta) a weboldalon ( http://hunravelsub.hu ) az aktuális kiadásnál, vagy a facebookos csoportban ( https://www.facebook.com/groups/hunravelsub ) szoktam többé kevésbé pontos információkat adni, ha valakinek esetleg könnyebb lenne itt követni a megjelenéseket mint itt, minden nap felnézve, akkor ott megteheti...

Köszönöm a fordítást!
The beginning after the end-et ajánlom. Mint a solo levelinget, ezt is mindig tülkön ülve várom ;)

Köszönöm a sok jó javaslatot! Tower of God-ot már láttam animében, az tényleg nem tetszett annyira, mangából viszont nem találtam meg azt az 1 résztől magyarul, szóval abba nem kezdtem bele, illetve a The beginning after the end...... IMÁDOOM, megfogtál vele Szanolaa!! Nagyon szépen köszönöm! ^^

Ui: Tudom hogy más projektekkel is el vagytok foglalva, de remélem a Solo Leveling is mihamarabb folytatódni fog :333

Eléggé parasztos módszer deeeee... Screenshotold le :DDDD (bocsi csak vicc)
De amúgy lehet parasztos, de más módszer szerintem még nincs az oldalon, letöltesz valami alkalmazást, ami másodpercenként screenel és nem kell folyton nyomnod a gombokat, elég csak gyorsan legörgetned. (Szabvin DIY :DDD)

Users who are viewing this thread

Back