warning something went wrong with your upload

I am trying to upload Volume 2 Episode 13 of the Turkish Translated Tokyo Ghoul manga but I cannot upload. There is no problem loading other chapters.
I tried from different browsers and devices
I tried it with vpn
I tried different acounts
I said in the form of zip and cbz
all files sequential and jpg
manga size 18.5 megabytes
how do i solve this problem please help
file: https://drive.google.com/file/d/1Xwr6QbJm-w1FGkDE5MXC6_Bdp6Y3LCfX/view?usp=sharing

merhaba, sorun sizden kaynaklı olabilir, linkini verdiğiniz zip dosyasını yüklediğimde hata vermeden yüklendi. sizin grubunuzun adına yükledim, ancak kendi kullanıcı adınız ile yüklemek isterseniz bölümü silebilirim. iyi günler...

Teşekkürler yüklediğiniz için ben iki farklı hesap farklı cihazlar falanla denedim ama bir türlü bu bölümü yükleyemedim farklı isim ve dille bile denedim ama siz yüklediğinize göre artık sorun yok teşekkürler yalnız tek şey manganın ismini güvercin değilde Beyaz Güvercin olarak düzenleyebilir misiniz?

rica ederim. mangadex sunucusu kaynaklı bir hata oluşmuş olabilir belki de...

edit 1: bölüm ismi 2. sayfada güvercin olarak yazıyordu, Beyaz Güvercin olarak düzelteyim.düzelttim.

edit 2: eğer dün yükleme yaptıysanız bu sebeple yüklenmemiş olabilir
Zbv2abn.png

Cuma,dün ve bugün denedim diğer bölümlerini yüklerken bu bölümü yükleyemedim sadece. Tokyo ghoul sayfasında bölümleri hangi günler yüklediğim gözüküyor

Users who are viewing this thread

Back