1110161

Rozdział wrzucony testowo. Jak widać przy pobraniu obrazy nie były podzielone tak jak w przypadku sorcerera czy chaosa, tylko długi obraz. Następne wrzuty ogarne, po tym jak dokończę chaos. Mam pobrane 74czap i do tej ilości będę tłumaczył. Na tę chwilę na manganelo jest 77 chap. Jak już dokończe chaos to poza tym projektem, tak jak już mówiłem sorek i inny projekt będą jako poboczne, będę je tłumaczył co jakiś czas i po przetłumaczeniu kilku rozdziałów, będę je wrzucał na mangadexa. Tak jak pisałem pisałem już pod chaosem, głowne projekty to ten i inny, który ma 29 chap i to własnie na tamtym 29 się w dużej mierze skupię, bo szybciej będzie go nadgonic. Uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że to będzie mój 1 webtoon.

Edit: Kur*a, ile ja się namęczyłem, przy edycji tego, nie dość, że mam problemy techniczne, to jeszcze problematycznie się go edytowało...

Dzięki za rozdział, acz kolwiek u mnie bardzo składa rozdzielczość wyskoczyła i w niektórych miejscach ledwo dało się tekst przeczytać.
Może to tylko u mnie coś źle wczytalo ale dla spokoju lepiej zgłosić zawsze.
Pozdrawiam i czekam na kolejne.

Z jakiegoś powodu nie chcą mi się wrzucić rozdziały chaosu, więc dam wam je jutro.

Users who are viewing this thread

Back