dafe60d9-e06a-4ed8-8e97-3937efe6a118
Daycii Joined Jul 21, 2019 Messages 4 Jul 4, 2020 #2 Elképzelhető lenne a jövőben hogy a The beginning after the end-et is elkezditek leforditani? Szerintem arra is lenne igény bőséggel.
Elképzelhető lenne a jövőben hogy a The beginning after the end-et is elkezditek leforditani? Szerintem arra is lenne igény bőséggel.
Norburesz Joined Sep 21, 2020 Messages 4 Sep 27, 2020 #3 Köszi a solo levelinget amint megláttam hogy itt magyarul is megvan csináltam az oldalra a fiókot és olvastam szóval mégegyszer köszi!
Köszi a solo levelinget amint megláttam hogy itt magyarul is megvan csináltam az oldalra a fiókot és olvastam szóval mégegyszer köszi!
lusy2003 Joined Dec 15, 2020 Messages 19 Mar 12, 2021 #4 nagyon szépen köszönöm a solo levelingnek a fordítását egyszerűen imádom olvasni,amint megláttam íhogy fordítsátok magyarra azon nyomban hálát attam az istennek,hogy vagytok. soksok kitartást a továbbiakhoz.
nagyon szépen köszönöm a solo levelingnek a fordítását egyszerűen imádom olvasni,amint megláttam íhogy fordítsátok magyarra azon nyomban hálát attam az istennek,hogy vagytok. soksok kitartást a továbbiakhoz.