Çeviri ve edit için çook teşekkürler acayip hızlısınız ve harika yapıyorsunuz. Çizer bize acımış sanırım güzel bölümler gösterecek gibi ama yılanlar pusuya yattılar soralarını bekliyorlar. Neyse artık hep beraber beklicez olacakları.
bu serinin hiçbir bölümünde bu kadar yükselmemiştim ççok güzeldi ya çok güzelll oha oldum resmen seungho da kütür kütür maşallah öldüm resmen okurken düşe düşe
ellerinize sağlık edit ve çeviri için teşekkürlerr
Abii inanamıyorum aşırı iyi bölümdü lordum sonunda yola geldin aslanım çok harikasın oooffff çok güzel bölümdüüüüü
Bölüm için teşekkürlerrr ellerinize sağlıkk
ya normalde çok şükür adam oldu bu derdim ama o kadar öfkeli hissediyorum şu çocuğa yaptığınız şeyler için.. ayaklarına kapansan beni affet her şey için özür dilerim diye anca öyle affedebilecekmiş gibi hissediyorum ama neyse. Sonunda ortam biraz yumuşadı umarım artık tatlı ukemiz hak etmediği şeylere maruz kalmaz. Seungho'nun geçmişini çok merak ediyorum çünkü geçmişini neredeyse hiç anlayamadım. O da çok zor şeyler yaşadı onuda bi nebzede olsa anlayışla karşılamaya çalışıyorum ama pek olmuyor emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bölüm gelir gelmez çevirdiğiniz için size ne kadar minnnettar olduğumu anlatamam.. ki edit işininn zor olduğunu biliyorum ve siz bütün sfxleri çeviriyorsunuz :') işinizi kaliteli ve gerçekten güzel yapıyorsunuz.